Gyakran ismételt kérdések

Sziasztok! Itt találtok hasznos információkat, válaszokat a felmerülő kérdéseitekre:

A legfontosabb, hogy mindenekelőtt elolvasd a 'Hírek' fül legfrissebb bejegyzését valamint ezt a részt és ha sehol nem találsz választ a kérdésedre, akkor írj nekünk! Mindig segítünk, viszont fejenként napi 50 e-mailt megírni felesleges, amennyiben a problémádat orvosolta volna, ha elolvasod a tudnivalókat.

Mikor fogom megkapni az elkészült bérletem? Minden esetben, amikor egy adag kártya elkészült, tájékoztató e-mailt küldünk nektek az osztás pontos időpontjáról, helyéről. A bérleteket személyesen vehetitek át, illetve elvihetitek ismerőseiteknek is.

Mi történt, ha a feltöltött képem eltűnt? Nem véletlenül tűnt el, csupán nem megfelelő méretben vagy minőségben töltötted fel és az egyik admin törlte. Ilyenkor megkérünk, hogy megfelelő képet tölts fel és el fogjuk fogadni.

Miért nincs jóváhagyva a profilom? Ha nincs jóváhagyva a proflid, kérünk, hogy légy türelmes! Általában naponta többször is végigmegyünk a felhasználókon és jóváhagyjuk a profilokat, DE mi is járunk egyetemre és sokan emellett dolgozunk is így leginkább délután tudjuk intézni a kondis ügyeket. Javasoljuk hogy legalább az igénylésed napján estig várj mielőtt írsz.

Mi történik akkor, ha fizettem, de nem regisztráltam? Visszakapom a pénzem? Ilyen esetben megkérünk, hogy regisztrálj. Ha megtelt a keret, akkor szólj nekünk és próbálunk bővíteni. Abban az esetben, ha spontán szeretnéd visszakapni a pénzt nem tudunk segíteni, hiszen az összeg nem hozzánk érkezik be. Ebben az esetben írj a GHK-nak.

A jelentkezettek száma elérte a létszámlimitet. Kaphatok így is bérletet? A limitnek célja van, hisz korlátozott a termeink befogadóképessége. Ha már nem tudsz igényelni akkor sajnos nem tudunk segíteni. Abban az esetben ha már befizetted a bérlet árát (amit ellenőrizni tudunk és mindig meg is tesszük), akkor bővítünk neked férőhelyet. VISZONT a hírek fülön egyértelműen le van írva, hog először kellett volna bérletet igényelni és csak az után fizetni.

Reméljük minden kérdésre tudtunk választ adni. Ha azonban vannak nyitott témák, írj nekünk: gepesz.sport.szakosztaly@gmail.com, keress minket facebookon, vagy személyesen is!