Kondibérlet igénylés 2018 nyár

<

 Regisztráció és fizetés menete

  1.  KTK ACCOUNT: Akinek már van KTKAccountja az ugorhat egyből a 2-es pontra. Akinek nincs, az nyomjon az „Új fiók létrehozása” menüre, amivel gyorsan, néhány mezőt kitöltve, egy email megerősítés után be tud lépni a konditerem honlapjára.
  2.  KÉPFELTÖLTÉS: Miután ez megvan, az első belépésnél a rendszer kérni fogja, hogy ellenőrizd le adataidat, valamint tölts fel egy arcképet magadról melyen felismerhető vagy.
  3.  ADATOK JÓVÁHAGYÁSA: Regisztrációtokról a webhely adminisztrátorai értesülni fognak. Ellenőrzik adataitokat és azt, hogy a fényképeden jól látható-e az arcod. Ha mindent rendben találnak, jóváhagyják őket
  4. Bérlet igénylés Meg kell igényelni itt az oldalon "Bérlet igénylés" fülön, a Teremhasználati Szabályzat elfogadása után az adott (2018 Nyár) időszakra a kondi bérletet!
  5.  A BME Sportközponban (Bertalan Lajos u. 4-6)  tudod befizetni a hozzájárulási díjat DE nem a megszokott módon, a büfé mögötti irodában, hanem a RECEPCIÓN. A nyári bérlet ára 4000 Ft, a recepció nyitvatartása: hétköznap: 06:00-23:00, hétvégén: 07:00-21:00.  Ehhez szükség van érvényes BME diákigazolványra, és a szükséges adataid megadására (név, neptun kód, e-mail cím, telefonszám). Figyelj az adataid pontos megadására, mert ha valamilyen probléma van a body.ktk.bme.hu regisztrációddal, akkor ezen az elérhetőségen keresünk!
  6.  Befizetésed után néhány munkanapon belül legeneráljuk a bérleted, és tájékoztatunk az átvételi időpontokról.
  7.  Bérleted átvétele után jogosult vagy használni a Kármán Tódor kollégium kondi- és kardio termeit. Megkérünk mindenkit, hogy a teremszabályzatot olvassa el, és tartsa be!

A nyári bérletek az őszi félév első oktatási hetének végéig érvényesek (2018.09.09). A 2017/18 tavaszi bérletekkel szintén használhatóak lesznek a termek a félév első hetén.