KTK Konditerem 2021 nyár

Kedves Kondisok!

Szeretném jelezni számotokra, hogy a KTK konditermeink újra használatba vehetőek! Mindemellett a Sport Divízió üzenetét is szeretném továbbítani:

"   Kedves Hallgatók!

       A kollégiumi konditermek bérletvásárlásának lehetősége a Neptun felületen megszűnt. A továbbiakban a Sport Divízió irodájában lehet a bérleteket megvásárolni ügyfélfogadási időben, vagy előzetesen e-mailben jelezve a bérletvásárlás szándékát.

      Helyszín: BME Sportközpont 1111 Budapest, Bertalan Lajos u. 4-6.
      Ügyfélfogadási idő: H-Sze 12:30-14:30, Cs 13:00-15:30, P 9:00-11:00
       Fizetési lehetőségek: Helyszínen készpénzzel a fent megjelölt ügyfélfogadási időben, vagy banki átutalással előzetesen e-mailben jelezve a bérletvásárlási szándékot. 

       Amennyiben e-mailen keresztül szeretnéd jelezni a bérletvásárlási szándékod, akkor a bmesport@umsz.bme.hu e-mail címen teheted meg, az alábbi adatok megküldésével. Név, neptun kód, melyik konditermet szeretnéd használni.
       Ezt követően küldünk Neked egy átutalásos számlát, majd a számla kiegyenlítését követően elkészítjük a bérleted. Elektronikus úton visszaigazoljuk amint az elkészült bérlet átvehető, melyet a Sportközpont nyitvatartási idejében            bármikor megtehetsz. 

       A 2020/2021 őszi félévben váltott bérletek, melyek felhasználása nem tudott megvalósulni a korlátozások végett, azok a bérletek 2021. nyári szezonban felhasználhatóak. Kivételt képeznek ez alól azok, akik bérletvisszatérítési igényüket jelezték. 
      A bérletek a kiállítás napjától 2021. szeptember 6-ig érvényesek, használhatóak. "

Hozzátenném, hogy külsősök is bejöhetnek az konditermeinkbe, azonban az érvényes bérletük mellett a védettségi igazolványukat is be kell mutatniuk a portán!

Köszönettel: 
Áncsán Levente 
KTK Konditerem felelős