KTK Konditerem 2021/22/1 őszi bérlet vásárlása

Sziasztok! 

Ezúton szeretnélek benneteket tájékoztatni, hogy a KTK konditermek őszi bérletvásárlása hivatalosan is megkezdődött, éppen ezért a nyári bérletek használata szeptember 13-tól már nem engedélyezett!!
A Sportközpont az alábbi e-mailt írta tájékoztatásul az érdeklődőknek: 
       
"Kedves Hallgatók!  

A kollégiumi konditermek bérletvásárlásának lehetősége a Neptun felületen megszűnt, továbbiakban a Sport Divízió látja el a feladatot. 
Bérletvásárlási szándékod a bmesport@umsz.bme.hu e-mail címen teheted meg, az alábbi adatok megküldésével. Név, neptun kód, állandó lakcím, illetve, hogy melyik konditermet szeretnéd használni.
Ezt követően küldünk Neked egy átutalásos számlát, majd a számla összegének kiegyenlítését követően elkészítjük a bérleted, melyet a konditerem sportmunkatársától tudsz átvenni. 
A 2021/22 I. félévi bérlet díja: 8000 Ft "

Ahogy az e-mailben olvashattátok, a bérletek osztását, ahogy az előző félévekben is, mi fogjuk intézni, éppen ezért a Sportközpontba nem kell bemennetek!
Az osztás időpontjáról és a helyszínről külön üzenetet fogunk nektek küldeni arra az e-mail címre, amivel a Sportközpontnak a vásárlási igényeteket leadtátok!
Ideiglenes megoldás lehet, hogy az utalás bizonylatát (pdf fájl) kinyomtatjátok és a diákigazolványotokkal együtt kirakjátok a konditeremben a kártya helyére, amíg nem kapjátok meg a bérleteteket! A külsősökre is érvényes az előbbi, ideiglenes megoldás, viszont a kollégiumba való bejutást nektek kell megoldanotok!

Bármilyen kérdés esetén nyugodtan írjatok nekünk! 

Köszönettel: 
Áncsán Levente Bence
GSSZO KTK kondifelelős