KTK Konditerem 2022/23 I. (őszi) félév bérlet vásárlása

Sziasztok!

Ezúton szeretnélek tájékoztatni titeket, hogy megkezdődött a őszi félév bérletvásárlása!

Ebben a félévben a bérlet díja 12000 Ft lesz.

 

A kollégiumok konditerem bérleteinek megvásárlására az alábbi módon van lehetőség:

A bérleteket a https://bmekollegiumsport.hu/ oldalon keresztül lehet, bankkártyás fizetéssel megvásárolni. Az oldalon a vásárlás menüpontban választható ki, hogy mely konditerembe szeretnél bérletet váltani. A kiválasztott tételt kosárba kell helyezni, majd a "fizetés" ikonra kattintatni. A pénztárnál a személyes adatok megadása szükséges, továbbá az ÁSZF és adatkezelési tájékoztató elfogadása. Ezt követően a "megrendelés elküldése" ikonra kattintva az oldal tovább irányít a fizetési felületre, ahol a bankkártya adatok megadása szükséges. Sikeres tranzakciót követően a rendszer automatikusan küld a megadott e-mail címedre egy visszaigazolást a vásárlásról, továbbá a számlát és bérleted, mely egy egyedi QR kód. 

A teremben ezt a kódot kell felmutatnod a teremfelelősnek, aki ellenörzi a bérleted érvényességét.  A bérletek ellenőrzése a félév első hét hétfőjétől kezdődik.

2022.09.01. szerdától a webshopon keresztül vásárolt 2022/2023. I félévi bérletek válnak érvényessé 2023.01.31.-ig. 

 

Kellemes sportolást kívánunk! 

 

Bármilyen kérdés esetén nyugodtan írjatok nekem (hellbruno11@gmail.com) vagy a gepesz.sport.szakosztaly@gmail.com e-mail címre!

 

Hell Brúnó

GSSZO KTK Konditeremfelelős